Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Громаду Ізмаїльського району забезпечили мобільним генератором для соціальної їдальні та пекарні

0 коментарів 3456 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Суворовська громада Ізмаїльського району отримала мобільний генератор, що забезпечить безперебійну роботу соціальної їдальні у селі Приозерне, де щоденно годують 50 осіб. Окрім цього, генератор сприятиме безперебійній роботі місцевої пекарні, що випікає хліб для всієї громади, навіть за умов відключення електроенергії. Про це, посилаючись на Агенцію регіонального розвитку Одеської області, передає «Бессарабія INFORM».


Зазначається, що Агенція в рамках Меморандуму про співпрацю, підписаного влітку між МГО «Нове Покоління Європи», ГО Культурно-релігійна Асоціація «Мелкіседек Штефанеску» та ГО «ЖКЛ» СИЛА ЖІНОК», забезпечила Суворівську громаду професійним дизель-генератором потужністю 18 кВт, отриманим від Соціальної місії «Diaconia» (Республіка Молдова). Ця ініціатива є першим результатом підписаного Меморандуму, і надалі передбачається підтримка з боку румунських партнерів.

Громаду Ізмаїльського району забезпечили мобільним генератором для соціальної їдальні та пекарні

Цей проєкт є яскравим прикладом ефективної співпраці Агенції регіонального розвитку Одеської області в рамках міжнародного партнерства, спрямованого на підтримку місцевих громад у вирішенні енергетичних викликів.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x