Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Енергетична безпека країни є пріоритетом номер один – Сергій Нагорняк про підготовку Дністровської ГЕС та ГАЕС

0 коментарів 2619 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Народний депутат України, член Комітету з питань енергетики та ЖКГ Сергій Нагорняк разом із генеральним директором Укргідроенерго Ігорем Сиротою відвідали Дністровську ГЕС та ГАЕС, щоб перевірити готовність цих енергетичних об’єктів до осінньо-зимового періоду. В умовах війни підготовка до зими є надзвичайно важливою, адже енергетична стабільність та безпека мають критичне значення для країни. Про це, посилаючись на ВРУ, повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Окрім огляду технічної підготовки, особлива увага була приділена прозорості використання коштів на відновлення об’єктів, пошкоджених внаслідок ворожих обстрілів. Під час візиту також обговорювали побудову додаткових захисних споруд, які забезпечать безпеку енергетичних станцій від нових загроз. Було наголошено, що від рівня готовності об’єктів залежить не лише стабільність енергосистеми, але й енергетична безпека українців.

«Сьогодні ми повинні впевнитися в готовності наших стратегічних об’єктів до зимових викликів, адже енергетична безпека країни є пріоритетом номер один. Відновлення інфраструктури – це не лише фізичне відновлення споруд, але й відновлення довіри до енергетичної системи України», – зазначив Сергій Нагорняк.

На нараді, яка відбулася після огляду, йшлося про реалізацію інвестиційних проєктів та подальший розвиток енергетичної інфраструктури. Було підкреслено важливість скоординованої роботи всіх учасників процесу для забезпечення стабільності енергосистеми країни в умовах війни, адже кожне рішення впливає на життя мільйонів українців.

Енергетична безпека країни є пріоритетом номер один - Сергій Нагорняк про підготовку Дністровської ГЕС та ГАЕС

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x