Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Житель Одещини під час хмільних посиденьок через ревнощі побив дружину до смерті

0 коментарів 4185 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Житель Одещини через ревнощі нещадно побив дружину та вдарив її ножем у живіт. Внаслідок отриманих травм жінка за декілька днів померла у лікарні. Зловмиснику повідомили про підозру та обрали запобіжний захід. За скоєне йому загрожує до 10-ти років ув’язнення. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на обласне управління поліції.


Як зазначається, про смерть 43-річної жінки поліцейських сповістили медики.

За інформацією правоохоронців, потерпіла вдома разом із своїм чоловіком та їхнім спільним знайомим розпивали спиртні напої. Під час посиденьок чоловік приревнував дружину до товариша, його вигнав, а її побив кулаками та вдарив ножем у живіт.

Вранці зловмисник відвіз потерпілу з речами до матері у сусіднє село. Жінка декілька днів терпіла біль у животі, але по медичну допомогу не зверталася, а коли стало зовсім зле, мати викликала їй «швидку». Жінку доправили до лікарні, де, на жаль, під час обстеження вона померла.

Житель Одещини під час хмільних посиденьок через ревнощі побив дружину до смерті

Згідно з висновком судово-медичної експертизи, причиною смерті потерпілої стали розлитий фібринозно-гнійний перетоніт, відкрита рана черевної стінки.

Поліцейські того ж дня затримали чоловіка померлої та вилучили з місця скоєного ним злочину низку речових доказів, які скерували на експертизу.

Житель Одещини під час хмільних посиденьок через ревнощі побив дружину до смерті

Слідчі повідомили фігуранту про підозру в умисному спричиненні тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілої.

Цей злочин кваліфікується за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк до десяти років. Суд задовольнив клопотання слідчих і обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x