Дякуємо, що читаєте нас українською💪

В Ізмаїльському районі військовослужбовець та жінка отримали ножові поранення у груди

0 коментарів 35397 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора, 1 вересня, одразу дві людини були госпіталізовані до Саф’янівської лікарні (кол. Ізмаїльська ЦРЛ) з ножовими пораненнями в область серця. Що цікаво, отримали травми вони у різних, зовсім не пов’язаних між собою, конфліктах. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на власні джерела. 


Повідомлення про першу пацієнтку надійшло близько 11 години ранку. Лікарів та поліцію викликав 42-річний мешканець села Кислиці, який повідомив, що батько порізав йому руку, а своїй співмешканці завдав удару ножем у спину, та він не знає, чи вона жива, адже боїться подивитися. При цьому зловмисник, перебуваючи у стані сильного алкогольного сп’яніння, продовжував розмахувати холодною зброєю.

Правоохоронці вгамували неадеквата та попередньо встановили, що під час розпиття алкоголю 67-річний власник оселі почав психувати та схопився за ніж, яким шпурнув цивільну 58-річну дружину в область серця. Жінка дивом вижила та була госпіталізована до лікарні з проникаючим ножовим пораненням грудної клітини.

Ввечері, близько 21:00, правоохоронці отримали виклик про поранення вже у селі Стара Некрасівка. По вулиці Квітковій в ході бійки удар колотим предметом в область грудей отримав 51-річний військовослужбовець. Виявилося, що у нього стався конфлікт зі 42-річним сусідом. В лікарню постраждалий надійшов у стані середньої важкості.

Кримінальні провадження відрізняються кваліфікацією. У першому випадку зловмисника будуть судити за домашнє насилля.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x