Дякуємо, що читаєте нас українською💪

В Ізмаїльському районі через пункт пропуску намагалися вивезти старовинні ікони

0 коментарів 11664 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора, 8 вересня, у поромному пункті пропуску «Орлівка», що на Ізмаїльщині, прикордонники виявили чотири старовинні ікони під час огляду автомобіля «Тойота». Про це, посилаючись на Південне регіональне управління Держприкордонслужби України, передає «Бессарабія INFORM».


Водій, громадянин України, обрав смугу руху «зелений коридор», сподіваючись уникнути більш ретельного огляду його позашляховика. Але не спрацювало. В результаті прикордонно-митної перевірки церковне начиння було виявлено в рюкзаку на задньому сидінні. 53-річний чоловік намагався запевнити оглядову групу, що предмети не становлять якоїсь цінності, бо придбав їх буквально за безцінь на одному з торгових інтернет-майданчиків.

Наразі на водія складений протокол за ст. 483 МКУ «Переміщення або дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю» та направлено повідомлення до Управління СБУ в Одеській області про виявлення ознак злочину, передбаченого ст. 201 ККУ «Контрабанда культурних цінностей …». Предмети вилучено на експертизу, їх долю вирішить суд.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x