Дякуємо, що читаєте нас українською💪

В Ізмаїлі збільшилась кількість постраждалих від нічної ворожої атаки

0 коментарів 6885 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Ізмаїлі збільшилась кількість зруйнованих будинків та число постраждалих людей. Про це повідомив голова Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер, передає «Бессарабія INFORM».


За останніми даними, загалом внаслідок обстрілу постраждало чотири багатоповерхових будинки, пошкоджено більше 50 приватних будинків (покрівля, вибиті вікна та двері, паркани). Наразі інформація щодо кількості пошкодженого майна уточнюється.

Соціальним службам доручено максимально на місцях надавати допомогу постраждалим з будь-якого питання: приймаються заяви від громадян, з’ясовується необхідність у наданні тимчасового житла, надаються консультації. Вже прийнято 165 заяв від постраждалих. Для розселення родин, які залишилися без даху над головою, передбачені дві локації: Центр соціальної реабілітації та дитячий садок. Наразі погодилися на переїзд до дитсадка одна родина та 5 осіб – до Центру соціальної реабілітації.

Щодо кількості постраждалих, то наразі вісім поранених перебувають у лікарні: одна людина – у важкому стані, інші – у стані середнього ступеня важкості. Ще вісім постраждалих продовжують лікування амбулаторно.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x