Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Шкільні проблеми підштовхнули підлітка з села Нова Некрасівка Саф’янівської громади втекти з дому

0 коментарів 9693 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Днями жителька Саф’янівської громади звернулася на спецлінію 102 з проханням допомогти розшукати її неповнолітнього сина. Схвильована мама пояснила, що вранці посварилася з хлопчиком, бо він не хотів іти на навчання. Підліток втік і вимкнув телефон. Мати не стала довго чекати, а за пару годин забила на сполох. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на Головне управління Нацполіції в Одеській області.


На розшук хлопця був задіяний особовий склад територіального підрозділу поліції. Правоохоронці опитали сусідів, однокласників та вчителів, перевірили місця, де міг ховатися розшукуваний, і за годину виявили його на одній із вулиць села.

Ювенальні поліцейські з’ясували, що хлопець не мав бажання відвідувати навчальний заклад через натягнуті стосунки з деякими однокласниками, та вжили заходів для їх налагодження.

Раніше ця родина в наше поле зору не потрапляла. Після інциденту з втечею ми слідкуватимемо за мікрокліматом в сім’ї та школі, аби більше таких прикрих випадків не було“, – зазначив старший інспектор з ювенальної превенції Ізмаїльського районного відділу поліції Віктор Богданов.

Поліцейські вкотре закликають батьків налагоджувати з дітьми довірливі стосунки, цікавитися їхніми справами у школі та в колі однолітків. Так ви будете знати, що їх турбує, та мати змогу допомогти.

У разі зникнення дитини, одразу звертайтесь до найближчого відділення поліції або телефонуйте на спецлінію «102».

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x