Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Шести громадам Бессарабії передали нові шкільні автобуси

0 коментарів 12987 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 13 вересня, шість громад Болградського та Ізмаїльського районів отримали нові шкільні автобуси. На Ізмаїльщині їх передали головам Кілійської та Вилківської громад. В Болградському районі транспортні засоби поїдуть до Кулевчанської, Криничненської, Кубейської та Василівської громад. Про це, посилаючись на начальника Одеської обласної військової адміністрації Олега Кіпера, повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Що стосується Ізмаїльського району, то у Вилківській громаді дітей старших класів будуть підвозити на новому шкільному автобусі до Вилківської школи № 1, що є опорним закладом. У Кілійській громаді транспортний засіб буде підвозити дітей з Помазан до Шевченкового.

Шести громадам Бессарабії передали нові шкільні автобуси Шести громадам Бессарабії передали нові шкільні автобуси

Варто зазначити, що Кілійська ТГ передала на потреби Збройних Сил України шкільний автобус з Кілійської школи № 4.

Сьогодні ключі від нових транспортних засобів загалом отримали керівники десяти громад Одещини, серед яких ще Розквітівська, Великобуялицька, Кодимська та Любашівська ТГ.

Шести громадам Бессарабії передали нові шкільні автобуси

Закупівля була здійснена через систему Prozorro коштом державної субвенції на умовах співфінансування з місцевих бюджетів.

Загалом цьогоріч автопарк гімназій та ліцеїв Одещини поповниться на 26 одиниць. Чергова партія автобусів надійде в область до середини жовтня.

«Нові машини українського виробництва. Такі самі закуповували для освітніх закладів і минулого року. Відгуки отримали лише позитивні. Транспорт витривалий, комфортний. Оснащений пасками безпеки. 

Безпека дітей, якісні та доступні умови навчання –  серед основних пріоритетів нашої роботи!», – наголосив голова ОВА Олег Кіпер.

Шести громадам Бессарабії передали нові шкільні автобуси

Шести громадам Бессарабії передали нові шкільні автобуси

 

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x