Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Міжнародному винному фестивалю в Болграді бути: організатори анонсували проведення «BOLGRAD WINE FEST»

0 коментарів 2889 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Впродовж двох днів, 9 та 10 листопада, в Болграді пройде вже XIV Міжнародний винний фестиваль «BOLGRAD WINE FEST», про що сьогодні було повідомлено в соціальних мережах Болградської міської ради. «Бессарабія INFORM» дізналася у якому форматі планується провести захід цьогоріч.


Зазначимо, що з метою дотримання безпеки в умовах воєнного стану, місцем проведення фесту, як й торік стане, не центральна площа Болграда, а територія другого корпусу Центру культури та дозвілля на Інзовській, 170, де є укриття.

Незмінною частиною заходу залишиться підсумовування та нагородження переможців традиційної дегустації вин учасників конкурсу виноробів, яка пройде заздалегідь.

Але організатори зроблять й нове вкраплення в цю подію. Це – Болградська агропромислова виставка-ярмарок виробників товарів та послуг «Щедра Бессарабія-2024», у якої можуть взяти участь не тільки представники Болграда та Болградської громади, а й усієї Бессарабії.

Заявки на участь у заході як експоненти приймаються на електронну адресу: fpp.blgrd@gmail.com

Довідки за тел. (067) 292 6096, (067) 289 3788.

«Ідея проведення «Щедрої Бессарабії-2024» виникла ще в ході Міжнародного Бессарабського економічного форуму, який уперше пройшов навесні цього року в Болграді. Таким чином ми хочемо підтримати не тільки виноробів регіону, а й представників сільськогосподарської галузі», – розповів керівник комунальної установи «Фонд підтримки підприємництва в Болградському районі» Болградської міської ради Сергій Сахаров, він же один з членів оргкомітету з підготовки до BOLGRAD WINE FEST.

До речі організаційний комітет почне свою роботу вже в понеділок, 23 вересня, де впродовж наступного місяця й буде остаточно визначено формат та зміст XIV Міжнародного винного фестивалю в Болграді.

Нагадаємо, «Bolgrad Wine Fest» — щорічний винний фестиваль, який з 2010 року проходить у листопаді у місті Болград. Він є логічним витоком демонстрації багатих традицій виноробства Бессарабії та самобутньої культури краю. Фестиваль входить до маршруту «Дороги вина та смаку Української Бессарабії».

Міжнародному винному фестивалю в Болграді бути: організатори анонсували проведення «BOLGRAD WINE FEST»

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x