Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Мешканець Аккерману намагався дати хабар прикордоннику: який строк йому загрожує

0 коментарів 10233 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Інспектор прикордонної служби повідомив своєму керівництву про те, що отримав пропозицію неправомірної вигоди в розмірі трьох тисяч доларів від чоловіка призовного віку за окрему послугу – надання йому можливості безперешкодно перетнути кордон України з Республікою Молдовою поза межами офіційного пункту пропуску. Охоронці кордону одразу сповістили правоохоронні органи. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на Головне управління Нацполіції в Одеській області. 


Повідомляється, що для документування протиправних дій фігуранта та його затримання були організовані спільні заходи. Зловмисника затримали безпосередньо після передачі прикордоннику грошей, які слідчі вилучили в якості речових доказів.

Зібравши достатньо доказів, ми висунули фігуранту обвинувачення за ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України. Йдеться про пропозицію та надання службовій особі неправомірної вигоди за вчинення службовою особою в інтересах того, хто надає таку вигоду, дії з використанням наданої їй влади та службового становища. Досудове розслідування завершено і обвинувальний акт скеровано до суду. Згідно з чинним законодавством, правопорушнику загрожує до чотирьох років позбавленням волі“, – прокоментував начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський.

Заходи поліцейські проводили спільно зі співробітниками Управління внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби України по Білгород-Дністровському прикордонному загону та Управління Служби безпеки України в Одеській області, під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури.

Мешканець Аккерману намагався дати хабар прикордоннику: який строк йому загрожує

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x