Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Водій з Аккерману, який ледь не задавив бабусю, постане перед судом

1 коментар 10368 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Наприкінці червня цього року в Білгород-Дністровському вдень сталася аварія поблизу ринку. Там, на перехресті вулиць Першотравнева та Миколаївська легковик наїхав на літню жінку, яка переходила дорогу. Про це розповідає “Бессарабія INFORM” з посиланням на Головне управління поліції. 


Під час досудового розслідування слідчі встановили, що 53-річний водій автомобіля “Gelly” був неуважний, коли повертав на перехресті ліворуч, і допустив наїзд на 75-річну пані, яка переходила дорогу по пішохідному переходу.

Потерпілу тоді госпіталізували з переломами ноги. За результатами судово-медичної експертизи, отримані нею тілесні ушкодження відносяться до категорії тяжких.

Водія перевірили на стан сп’яніння – він був тверезий.

Поліцейські на час досудового розслідування помістили транспортний засіб на арештмайданчик та призначили низку експертних досліджень, зокрема автотехнічну та транспортно-трасологічну.

«Зібравши достатньо доказів, слідчі повідомили чоловіку про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що заподіяло потерпілій тяжке тілесне ушкодження. Згідно з частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України, правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Слідство триває під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури», – прокоментував начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський.

У той же час поліцейські  постійно наголошують водіям на неухильному дотриманні правил дорожнього руху і нагадують деякі з них:

– перед початком руху, перестроюванням та будь-якою зміною напрямку руху водій повинен переконатися, що це буде безпечним і не створить перешкод або небезпеки іншим учасникам руху;

– у разі виникнення небезпеки для руху або перешкоди, яку водій об’єктивно спроможний виявити, він повинен негайно вжити заходів для зменшення швидкості аж до зупинки транспортного засобу або безпечного для інших учасників руху об’їзду перешкоди.

guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Михаил
Михаил
13 дней назад

ну что вы врете, заявляя, что “дама” переходила дорогу по пешеходному переходу??? даже в вашей же статье, на которую вы даете ссылку указано, что она переходила перекресток по диагонали. Водителя не оправдываю, он обязан был увидеть, но врать со страницы своего издания – недопустимо!

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x