Дякуємо, що читаєте нас українською💪

В Кілії планується велика висадка дерев, до якої запрошуються містяни

0 коментарів 11097 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Цієї осені в Кілії розпочнеться велика висадка дерев у багатьох районах міста, до якої готуються заздалегідь. Про це “Бессарабії INORM” розповів керівник відповідального за це комунального підприємства “Добробут” Ігор Чакір. 


За його словами, озеленюватися будуть локації, де бракує тіні, а також громадські місця, де були спиляні хворі дерева. Окрім цього, через цьогорічну спеку та посуху не витримали деякі новонасадження, тому їх будуть пересаджувати.

Садитимуть дерева, які мають кореневу систему, яка росте вглиб, аби дорослі дерева не шкодили інфраструктурі, як це роблять тополя, котрих у місті чимало.

А от з приводу саджанців директор КП звертається до мешканців міста.

“Ми попередньо домовилися про закупівлю частини саджанців, проте чим більше буде дерев – тим краще, тому пропоную усім охочим, хто має молодняк дерев, подарувати його місту. Таким чином ви зробите вклад в його озеленення”, – заохочує голова КП та додає, що і фізична допомога під час висадки теж буде не зайвою.

Директор зазначив, що приймаються різні дерева. Вже під час розподілу саджанців буде вирішено, де краще посадити той чи інший вид.

Для того, аби зробити місту користь, можна повідомити про наявність саджанців за телефоном +380 (96) 990 83 82 або звернутися в офіс “Добробуту” за адресою: вул. Миру, 83 (навпроти СКІФу) у будні з 8:00 до 17:00. Зауважимо, нести саджанці зараз не потрібно, адже висадка проводитиметься орієнтовно у жовтні, а поки рослини нехай підростуть та зміцніють.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x