Дякуємо, що читаєте нас українською💪

У автодороги Ізмаїл-Кілія-Вилкове з’явився шанс бути відремонтованою

0 коментарів 23598 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора, 21 серпня, очільник Ізмаїльської районної військової адміністрації Родіон Абашев разом із своїм першим заступником Сергієм Продановим виїхали на зустріч з Кілійським міським головою Вячеславом Чернявським з метою огляду автомобільної дороги Т-16-07 Ізмаїл-Кілія-Вилкове, яка може використовуватись як резервний шлях у випадку заторів на міжнародній трасі Одеса-Рені. Про це повідомили в Ізмаїльській РВА, передає «Бессарабія INFORM».


Нещодавно до Ізмаїльської РВА звернулися Кілійська громада та мешканці села Ліски щодо вирішення питання ремонту автомобільної дороги Т-16-07, яка наразі знаходиться в непроїзному стані, навіть заросла деревами.

Крім того, цей автошлях також проходить Саф’янівською громадою (Ізмаїл – с. Стара Некрасівка – Кислиця), і важливість відновлення цієї ділянки була обговорена з головою Саф’янівської сільської ради Наталією Тодоровою.

Рух вищезазначеною дорогою проходить і мостом через канал Кофа, який наразі знаходиться на ремонті та перекритий вже значний час для пересування автотранспорту.

Окрім  того, ця дорога важлива і для мешканців Вилківської та Кілійської громад. Проїзд аварійно-рятувальних служб, застосування пасажирського автобусного сполучення, екстрене транспортування хворих до надкластерної та кластерної лікарень, що розташовані в Ізмаїлі, наразі неможливі цією дорогою.

Зважаючи на те, що особливості місцевості не дозволяють жителям доїхати до міста навіть ґрунтовими дорогами, село опинилося ізольованим від усієї  громади.

Також на зустрічі Вячеслав Чернявський розповів про труднощі людей, які живуть на березі Дунаю: про відсутність доступу до міста, а також неможливість проїзду екстрених служб та обслуговуючих комунальних організацій.

У автодороги Ізмаїл-Кілія-Вилкове з’явився шанс бути відремонтованою

Сьогодні триває війна, всі розуміють, що в пріоритетах нашої держави і кожної територіальної громади є фінансове забезпечення армії, але для забезпечення базових потреб населення є необхідність у ремонті дороги державного значення Т -16-07.

Для розв’язання даної проблеми було прийняте рішення звернутися до Одеської обласної військової адміністрації та до Мінінфраструктури України, адже підтримка даного автошляху в придатному для експлуатації стані має важливе значення, оскільки він веде до портів.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x