Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Напав на стареньку та обікрав: рецидивіст з Чорноморська «загримів» за ґрати на сім років

0 коментарів 9747 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


За доказами поліцейських обвинувальний вирок суду отримав 29-річний житель Чорноморська за пограбування 72-річної жінки. Зловмисник проведе за ґратами сім років. Про це, посилаючись на ГУНП в одеській області, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Подія сталась наприкінці липня цього року. До чергової частини відділу поліції звернулась місцева мешканка, яка повідомила про пограбування.  Коли вона поверталась додому, невідомий чоловік напав на неї в під’їзді, розірвав ланцюжок, що був на ній, і втік із золотими підвіскою та хрестиком.

За описом нападника правоохоронці того ж дня встановили його та розшукали. Молодик неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення низки майнових злочинів та хуліганство, за які загалом відбув за ґратами 15 років.

Поліцейські з’ясували, що фігурант нещодавно звільнився з місць позбавлення волі. У день пограбування жінки, він сидів біля будинку, в якому вона проживає, а коли помітив на ній золоті прикраси, вирішив ними заволодіти. Чуже майно вартістю 30 тисяч гривень зловмисник продав, а виручені кошти витратив на власні потреби.

«Зібравши достатню кількість доказів протиправних дій фігуранта, слідчі  під процесуальним керівництвом Чорноморської окружної прокуратури висунули йому обвинувачення за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України, а саме у відкритому викраденні чужого майна, тобто грабежі, вчиненому повторно та в умовах воєнного стану, і обвинувальний акт скерували до суду», ─ йдеться у повідомленні поліції.

Дослідивши матеріали провадження та докази, які надали поліцейські, суд визнав обвинуваченого винним у грабежі і призначив йому покарання у вигляді семи років позбавлення волі.

 

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x