Дякуємо, що читаєте нас українською💪

На Ізмаїльщині дві жінки через міжнародний пункт пропуску намагалися перевезти наркотики

1 коментар 9045 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


На Ізмаїльщині поліцейські повідомили двом жінкам про підозру у контрабанді прекурсору та замаху на контрабанду наркотичного засобу. Фігурантки – громадянка сусідньої країни та киянка. Їм загрожує позбавлення волі. Про це, посилаючись на Ізмаїльський районний відділ поліції, повідомляє “Бессарабія INFORM”.


32-річну іноземку правоохоронці викрили під час проходження нею митного контролю на поромному пункті пропуску «Орлівка – Ісакча», куди її підвіз на автівці товариш з Румунії. З Ізмаїльського району далі жінка своїм ходом направлялась в Одесу до знайомих. В її особистих речах було виявлено дев’ятиграмову полімерну ємкість з ефедрином – прекурсором, обіг якого обмежено.

А 30-річну жительку Києва правоохоронці викрили, коли вона пасажирським рейсовим автобусом через той самий поромний пункт пропуску «Орлівка – Ісакча» їхала з України в Румунію на відпочинок. У рюкзаку жінка сховала згорток з особливо небезпечним наркотичним засобом канабісом, обіг якого заборонено.

Слідчі відділення поліції № 2 Ізмаїльського районного відділу поліції перевірили походження  вилучених речовин експрес-тестами та скерували на експертизу для підтвердження і встановлення точної ваги, а правопорушниць затримали в процесуальному порядку.

«За наявності достатніх доказів, зібраних нами, ми повідомили фігуранткам про підозру. Іноземці – у контрабанді прекурсорів, тобто їх переміщенні через митний кордон України з приховуванням від митного контролю, в особливо великих розмірах. Згідно з частиною 3 статті 305 Кримінального кодексу України, це правопорушення карається позбавленням волі на строк від 10-ти до 12-ти років з конфіскацією майна. А киянці –  у замаху на контрабанду особливо небезпечного наркотичного засобу. Відповідно до ч. 2 ст. 305 ККУ, це правопорушення карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років. Суд обрав підозрюваним запобіжні заходи у вигляді нічного домашнього арешту. Слідство триває під процесуальним керівництвом Ізмаїльської окружної прокуратури», – розповів начальник слідчого відділу Ізмаїльського районного відділу поліції Анатолій Маршавка.

На Ізмаїльщині дві жінки через міжнародний пункт пропуску намагалися перевезти наркотики

guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Александр
Александр
1 месяц назад

В Измаильской области …. Из Измаильского района…. Это как понимать? И это неоднократно. Допустили у журналистике неграмотных спецов.

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x