Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Мешканець Болградського району зберігав вдома бойову гранату

0 коментарів 6291 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Відпрацьовуючи оперативну інформацію про те, що 29-річний житель одного з сіл Городненської громади зберігає вдома бойові припаси, поліцейські провели за місцем його мешкання санкціонований обшук. У спальній кімнаті під ліжком правоохоронці виявили корпус гранати з запалом, які є конструктивно сумісними та в сукупності утворюють придатну до вибуху ручну осколкову гранату РГД-5. Це підтверджено експертним висновком. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на Головне управління Нацполіції в Одеській області.


Більш того, виявилось, що правопорушник вже має кримінальне минуле, але покарання законом для нього не пішло на користь.

Чоловік має судимості за хуліганство та розбій, звільнився минулого року з місць позбавлення волі, де відбув шість з половиною років. Зараз ми висунули йому обвинувачення у носінні, зберіганні, придбанні бойових припасів без передбаченого законом дозволу. Досудове розслідування ми завершили і обвинувальний акт за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України скерували до суду. Процесуальне керівництво у справі здійснювала Болградська окружна прокуратура. Правопорушнику загрожує до семи років позбавлення волі“, – розповів начальник Болградського районного відділу поліції Роман Михайлов.

Також він зазначив: відповідно до частини 3 статті 263 ККУ, не підлягає кримінальній відповідальності особа, яка добровільно здала органам влади зброю, бойові припаси, вибухові речовини або вибухові пристрої.

Мешканець Болградського району зберігав вдома бойову гранату

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x