Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Літній бебі-бум в «екстренці»: медики швидкої допомогли з’явитися на світ п’ятьом немовлятам з Одещини за тиждень

0 коментарів 11421 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Для співробітників екстреної медичної допомоги останній тиждень став «плідним» на малюків. У каретах швидкої за цей період народилися п’ятеро немовлят з різних куточків Одеської області. Про це, посилаючись на Центр ЕМД та МК, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Заявки від вагітних цими днями надходили до Єдиної оперативної служби Центру з Ламбрівки, Миколаївки, Миколаївської дороги, Озерного та Станіславки. Завдяки роботі медиків “швидкої” на світ з’явилися двоє хлопчиків та троє дівчаток.

«Усі малюки разом із мамами після надання їм медичної допомоги були доправлені до медичних закладів у стабільному стані. Бажаємо всім здоров’я та щасливої долі. І вітаємо колег із поповненням на зміні. Ви справжні професіонали!», ─ розповіли у Центрі.

В установі також наголосили, що пологи в авто, вдома чи будь-де поза медичним закладом — це пологи в екстремальних умовах, адже вони несуть високий ризик для жінки і дитини.

«Якщо в цей момент поруч опиняється бригада швидкої, а це зазвичай фельдшер і водій, то їм доводиться докласти чималих зусиль, щоб допомогти малечі з’явитися на світ, надати малюку та мамі всю необхідну допомогу і дуже швидко доправити обох в медзаклад. І авжеж, це велика відповідальність і професійний виклик, адже ані житлове приміщення, ані авто ЕМД не є медичним стаціонаром з усіма витратними матеріалами та спеціалістами. У такі моменти наші колеги дійсно неперевершені. І цим треба пишатися і ділитися зі світом», ─ зауважують медики.

 

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x