Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Киянин за 10 тисяч доларів організовував трансфер ухилянтів до Молдови

0 коментарів 10719 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


На автодорозі «Одеса-Рені» затримали громадянина України, який намагався переправити до Молдови двох чоловіків призовного віку. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Південне регіональне управління Держприкордонслужби України.


Зловмисником виявився 46-річний киянин, який за 10 тисяч $ з кожного пообіцяв своїм «клієнтам» організацію виїзду за кордон всупереч встановленим обмеженням.

У цю суму входило планування маршруту руху та координація дій ухилянтів. Один з мандрівників переказав всю суму на криптогаманець, інший – спочатку надав завдаток у розмірі 500$, а решту коштів – поблизу українсько-молдовського кордону.

Киянин за 10 тисяч доларів організовував трансфер ухилянтів до Молдови

Організатора закордонного трансферу затримали в порядку ст. 208 КПК України. Йому оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ст. 332 КК України «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України».

На двох «попутників» прикордонники склали протоколи про адміністративні правопорушення за ч.2 ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

Справи скерували до суду.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x