Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Кілійська громада запрошує охочих взяти участь у благодійній акції «Книга = життя»

0 коментарів 13122 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У Кілійській громаді з 15 серпня по 30 вересня проходить акція «Книга = життя» до Дня міста. Усіх бажаючих запрошують взяти участь та таким чином – допомогти ЗСУ наблизити перемогу. Про всі умови, посилаючись на КЗ «Кілійська публічна бібліотека», далі розповість «Бессарабія INFORM».


Протягом зазначеного періоду кожен охочий може принести книги до самої бібліотеки або до філій, розташованих у населених пунктах громади. Працівники підготують принесені книги, і їх можна буде придбати під час святкування Дня міста Кілія на книжковому благодійному ярмарку «Книга = життя».

За умовами акції, до участі в благодійному ярмарку приймаються всі книги в гарному стані українською або іноземними мовами, окрім мови держави-агресора.

«В кожному домі є книги, які вже давно прочитані вами і можуть стати прекрасним лотом на благодійному ярмарку зі збору коштів на потреби ЗСУ. Або є книги та журнали, що можуть піти на вторинну переробку, і тим самим не тільки збережуть екологічну систему, але й вирученими коштами допоможуть нашому війську!», ─ йдеться у дописі.

Приносити книги у Кілії можна за адресою бібліотеки по вул. Мазепи Івана, буд.55-Б.

«Саме Ваша участь допоможе придбати необхідне обладнання та підтримати наших захисників на передовій!», – наголошують організатори.

Кілійська громада запрошує охочих взяти участь у благодійній акції «Книга = життя»

 

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x