Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Фонд держмайна продав Одеський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою за 25,8 мільйона гривень

0 коментарів 16200 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Фонд державного майна України реалізував на приватизаційному аукціоні ДП «Одеський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою» за 25,8 млн грн; додатково покупець має сплатити 5,16 млн грн ПДВ. Про це повідомив у Телеграмі голова ФДМУ Віталій Коваль, передає Укрінформ.


«Ціна на ЄМК ДП «Одеський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою» зросла в 5,17 раза. З майже 5 млн грн до переможної — 25,8 млн грн», – йдеться в повідомленні.

Зауважується, що також покупець додатково сплатить 5,16 млн грн ПДВ. Відтак загальний економічний ефект від приватизації підприємства може скласти 30,96 млн грн.

Комплекс інституту розташований по вулиці Космонавтів. Новий власник отримає частку розміром 81/100 інженерно-лабораторного корпусу з господарськими будівлями та спорудами, автотранспортні засоби та інше майно.

Згідно з умовами продажу, покупець зобов’язаний забезпечити погашення простроченої кредиторської заборгованості та не допустити звільнення працівників протягом шести місяців.

Переможцем аукціону є приватне підприємство «Рентсервіс-МСЛ». За даними YouControl, підприємство зареєстроване в Одесі у 2012 році. Власником компанії є Тетяна Терновська, ПП спеціалізується на виробництві будівельних металевих конструкцій. Статутний капітал підприємства становить 45 млн грн.

Тетяна Терновська є також власником ТОВ «СПМК № 80», яке, за даними YouControl, також пов’язане з депутатом Одеської міськради Андрієм Терновським, який є членом постійної депутатської комісії з питань землеустрою та земельних правовідносин.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x