Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Дива не сталося: в Ізмаїлі знайшли тіло зниклої на Дунаї дівчинки

0 коментарів 23139 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Ізмаїлі правоохоронці виявили зниклу 13-річну Ілону Чеботар без ознак життя у річці Дунай. Про це, посилаючись на Ізмаїльський районний відділ поліції, повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Вчора ввечері небайдужі  містяни сповістили на спецлінію «102», що на центральному пляжі двоє підлітків розшукують подругу, яка пішла купатись і зникла.

За фактом знинкення малолітньої дитини поліцейські розпочали кримінальне провадження та пошуки, до яких були долучені рятувальники і прикордонники.

Сьогодні близько 15-ї години водолази дістали дівчину з річки. При огляді судово-медичним експертом тілесних ушкоджень на тілі виявлено не було.

Попередньо, смерть дитини настала унаслідок утоплення.

Дива не сталося: в Ізмаїлі знайшли тіло зниклої на Дунаї дівчинки

В рамках провадження, розпочатого за ознаками ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України, тіло направлено на судово-медичну експертизу для встановлення точної причини смерті.

Сім’я, в якій виховувалася загибла дівчина, перебуває на обліку в службі у справах дітей як така, що опинилась у складних життєвих обставинах.

Батьки в поле зору поліції раніше не потрапляли. У родині залишилося шестеро дітей.

«Варто зауважити, що на річці Дунай через сильну течію купатися заборонено.  Закликаємо  дорослих пояснювати це дітям і контролювати їхнє дозвілля», – звернувся до батьків заступник начальника Ізмаїльського районного відділу поліції, начальник відділу превенції Дмитро Ломов.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x