Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Дилерський центр MAZDA на Грушевського в Одесі започаткував послугу доставки авто клієнту додому

2 коментаря 22437 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В дилерському центрі MAZDA на Грушевського в Одесі започаткували корисну послугу доставки автомобіля в межах Одеської області прямісінько до порога клієнта. Окрім цього, наразі діє кілька інших пропозицій, які зроблять омріяну покупку максимально комфортною та вигідною. 


Доставка автомобіля додому – чому це вигідно?

Послуга доставки автомобіля вже має чималий попит, адже вона пропонує цілий ряд переваг, які роблять процес придбання авто максимально зручним і комфортним для клієнтів.

Зручність: Ви отримуєте своє нове авто безпосередньо біля свого дому. Вам не потрібно витрачати час на дорогу до автосалону та назад. Усе, що вам потрібно зробити – це просто прийняти автомобіль у зручному для вас місці.

Безпека: Гарантія безпечної та надійної доставки вашого автомобіля. Спеціалісти дилерського центра MAZDA на Грушевського  ретельно піклуються про кожен етап транспортування, щоб ваше авто прибуло в ідеальному стані.

Економія часу: Забудьте про довгі та виснажливі  поїздки до автосалону. Завдяки послузі доставки, ви зекономите свій час і зусилля. Вам більше не потрібно планувати візит до автосалону – авто буде доставлено вам додому

Обираючи доставку автомобіля MAZDA додому, ви отримуєте зручність, безпеку та економію часу. Це ідеальне рішення для сучасних покупців, які цінують свій час і комфорт.

Замовте доставку вже сьогодні і насолоджуйтеся новим авто без зайвих турбот!

Детально про умови послуги можна дізнатися за телефонами:  0500427774 (viber/telegram), 0502047774 (viber/telegram).

Чому офіційний дилер MAZDA на Грушевського?

Кожен автомобіль, який створює MAZDA , будується навколо одного ключового елемента – клієнта. Кожна автівка спроєктована не тільки доставляти із точки А до точки Б, але й дарувати емоції. Надавати відчуття єднання з автомобілем та ідеальної гармонії: єднання вершника та коня.

Це філософія Mazda, яка втілена в кожному автомобілі Mazda, якій офіційно представлений в дилерському центрі MAZDA на Грушевського.

MAZDA на Грушевського — інноваційний дилерський центр Mazda в Одесі, який дбає не тільки про якість продаваних автомобілів, але і робить придбання автомобіля максимально комфортним та зручним для клієнта. Для цього тут постійно переглядають умови кредитування та програми страхування, пропонують більш вигідні акції та продовжують супроводжувати клієнта навіть після придбання.

Дилерський центр MAZDA на Грушевського в Одесі започаткував послугу доставки авто клієнту додому

Переваги MAZDA НА Грушевського

  • Нові машини всього модельного ряду Mazda.
  • Тест-драйв модельного ряда автомобілів Mazda
  • Вигідні програми кредитування, лізингу та страхування.
  • Гарантійне і післягарантійне обслуговування в спеціалізованому сервісному центрі.
  • Затишна зона очікування для клієнтів сервісу.
  • Діє програма лояльності

Дилерський центр MAZDA на Грушевського в Одесі започаткував послугу доставки авто клієнту додому

Офіційний сервісний центр MAZDA на Грушевського

У сервісному центрі працюють досвідчені механіки, діагности та електрики, які регулярно проходять навчання і знають про нюанси ремонту моделей Mazda. Також можна виконати планове і сезонне ТО, поточний і капітальний ремонт. Професійні сканери та сучасне програмне забезпечення дозволяють проводити повну комп’ютерну діагностику й швидко виявляти несправності.

Також в сервісному центрі можна встановити додаткове обладнання на Mazda та оновити програмне забезпечення.

Офіційний дилерський центр MAZDA на Грушевського – це місце, де автомобільні мрії стають реальністю, де завжди нададуть найвищий рівень обслуговування та підтримки та потурбуються про всі потреби, щоб кожен клієнт міг насолоджуватися кожною хвилиною за кермом свого автомобіля Mazda!

guest

2 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Влад
Влад
1 месяц назад

Дуристика.
Лишают клиента удовольствия пощупать, посидеть, осмотреть своего будущего любимца.

Александр
Александр
1 месяц назад
Ответить на  Влад

Зато Вам не нужно ехать через Паланку и тратить уйму времени и нервов

2
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x