Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Двох жителів Кілійської громади засудили за побиття до смерті односельця

0 коментарів 12231 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Двоє жителів Ізмаїльського району отримали обвинувальний вирок суду. Вони спричинили несумісні з життям тілесні ушкодження односельцю. Тепер вони отримали покарання у вигляді позбавлення волі. Про це, посилаючись на ГУНП в Одеській області, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Подія сталася у грудні 2022 року в одному з сіл Кілійської громади, про що «БІ» розповідала раніше.

До поліції звернувся 48-річний місцевий чоловік. Він повідомив, що прийшов до 55-річного знайомого додому і виявив його без ознак життя. Тіло небіжчика правоохоронці направили на судово-медичну експертизу.

Згідно з висновком експерта, чоловік помер унаслідок отриманих тяжких тілесних ушкоджень у вигляді закритої травми грудної клітки з переломами ребер.

Поліцейські встановили, що до смерті потерпілого причетні заявник та його 42-річний товариш, і саме останній був ініціатором побиття односельця, оскільки мав з ним конфлікт.

У день скоєння злочину молодший за віком правопорушник пішов додому до потерпілого обговорювати конфліктну ситуацію, що сталася між ними напередодні. Але сам розбиратися зі знайомим він не захотів, тож запросив із собою старшого товариша.

Бесіда з господарем не склалася – ініціатор розмови почав бити його руками, ногами та держаком від сапи. Надалі до побиття доєднався чоловік, що прийшов за компанію.

Після скоєного, наступного дня, останній повернувся на місце злочину і виявив потерпілого мертвим, сповістив поліцію, але промовчав про те, що сталось напередодні.

Поліцейські довели причетність до злочину обох фігурантів. На підставі зібраних доказів слідчі відділення № 2 Ізмаїльського районного відділу поліції  під процесуальним керівництвом Ізмаїльської окружної прокуратури висунули фігурантам обвинувачення у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень, небезпечних для життя в момент заподіяння, вчинених групою осіб, що спричинило смерть потерпілого.

Обвинувальний акт за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України поліцейські скерували до суду. Суд визнав обвинувачених винними і призначив їм покарання: 42-річному чоловіку – 8 років позбавлення волі, а 48-річному – 5 років позбавлення волі. На судовому засіданні обидва свою вину визнали.

Двох жителів Кілійської громади засудили за побиття до смерті односельця

Двох жителів Кілійської громади засудили за побиття до смерті односельця

Двох жителів Кілійської громади засудили за побиття до смерті односельця

 

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x