Побили до смерті: затримано двох мешканців Кілійської громади, які перестаралися з покаранням знайомого

0 коментарів 27540 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В селі Шевченково Кілійської громади близько 22 години 27 грудня два чоловіки сильно побили свого 55-річного знайомого, від чого він невдовзі помер. Забіяк затримали наступного дня, зараз вони знаходяться під вартою. Про це “Бессарабії INFORM” повідомив перший заступник керівника Ізмаїльської окружної прокуратури Андрій Вітюк. 


Відомо, що відлупцювати знайомого підозрювані вирішили з помсти нібито через крадіжку. Вони прийшли до нього додому по вулиці Суворова та почали бити удвох – один руками і ногами, а другий – ще й палицею. Коли зрозуміли, що бідолазі вже досить, розвернулися і пішли. Постраждалий знаходився у свідомості, і, за словами нападників, вони вважали, що його життю нічого не загрожує.

Наступного дня один з підозрюваних вирішив дізнатися, як почувається побитий, та навідався до нього в гості, проте… застав нещасного мертвим. Тоді чоловік викликав поліцію, але повідомив, що просто виявив знайомого без ознак життя, спочатку приховавши факт побиття.

В ході слідчих дій стало відомо, що заявник безпосередньо причетний до смерті небіжчика. За підозрою в нанесені тяжких тілесних ушкоджень, які призвели до смерті людини, поліцейські затримали 40-ка та 46-річного мешканців села. Їм загрожує ув’язнення на строк від семи до десяти років.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x