Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Водій, який незаконно зливав дизель в Татарбунарській громаді, постане перед судом

0 коментарів 17469 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Наприкінці лютого цього року працівники сектору кримінальної поліції відділення поліції № 2 Білгород-Дністровського районного відділу поліції задокументували, як 34-річний водій-експедитор логістичної компанії з транспортування палива, перевозячи вантажівкою з Ізмаїла до Одеси дизель, з’їхав з траси на ґрунтову дорогу біля села Спаське Татарбунарської громади і почав зливати соляру у заздалегідь заготовлені каністри. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на обласну поліцію. 


Чоловік встиг сточити майже 250 літрів пального на суму понад 12 тис. грн, яке планував продати, але не довів заплановане до кінця, адже його протиправні дії припинили поліцейські.

Ми зібрали достатньо доказів і під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури висунули фігуранту обвинувачення у незакінченому замаху на привласнення та розтрату чужого майна, яке було ввірене особі, вчиненому в умовах воєнного стану. Згідно з ч. 4 ст. 191 Кримінального кодексу України, правопорушнику загрожує від п’яти до восьми років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років. Досудове розслідування ми завершили і обвинувальний акт скерували до суду“, – прокоментував т.в.о. начальника відділення поліції № 2 Білгород-Дністровського районного відділу поліції Едуард Коломієць.

Водій, який незаконно зливав дизель в Татарбунарській громаді, постане перед судом

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x