Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Він так хотів, щоб мати ним пишалася: Болградщина провела в останню путь свого Захисника Артема Будяна

0 коментарів 26109 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні Болградська громада простилася зі своїм земляком – бійцем десантно-штурмових військ ЗСУ 35-річним Артемом Будяном, який загинув 23 липня 2024 року під час виконання бойового завдання на Харківському напрямку, захищаючи мир і спокій Батьківщини. Осиротила країна, ще одна родина, залишившись без сина та брата. Як проводжали в останню путь Героя, бачила кореспондентка «Бессарабії INFORM».


Церемонія прощання розпочалася зранку в Залі прощання, що в Болграді, де зібралися рідні, друзі, побратими загиблого, представники влади та мешканці міста та села Оксамитне Болградської громади. Саме в цьому селі певний час жив Артем з родиною – батьками та ще двома молодшими братами, які сьогодні також стоять на захисті Батьківщини від нещадного ворога.

«Артем дуже хотів, щоб його мати та молодші брати пишалися ним, він бажав також зробити свій внесок в наближення перемоги України, тому й пішов боронити країну за контрактом. Але, на жаль, його службі не судилося бути довгою. ворожий артобстріл, під який він попав, став для чоловіка фатальним», – розповів побратим Захисника.

Проводжали Артема Будяна скрізь живий коридор, що на знак шани та вдячності утворили жителі Болграда. З військовими почестями його поховали на болградському цвинтарі. Свої слова скорботи з цього гіркого приводу на адресу родини Артема виразили керівники Болградської районної та міської рад, а також Болградського ТЦК і СП.

До свого 36-річчя Захисник з Болградщини не дожив менш ніж два місяці.

Світла пам’ять та велика шана Герою!

Він так хотів, щоб мати ним пишалася: Болградщина провела в останню путь свого Захисника Артема Будяна Він так хотів, щоб мати ним пишалася: Болградщина провела в останню путь свого Захисника Артема Будяна Він так хотів, щоб мати ним пишалася: Болградщина провела в останню путь свого Захисника Артема Будяна Він так хотів, щоб мати ним пишалася: Болградщина провела в останню путь свого Захисника Артема Будяна Він так хотів, щоб мати ним пишалася: Болградщина провела в останню путь свого Захисника Артема Будяна Він так хотів, щоб мати ним пишалася: Болградщина провела в останню путь свого Захисника Артема Будяна Він так хотів, щоб мати ним пишалася: Болградщина провела в останню путь свого Захисника Артема Будяна Він так хотів, щоб мати ним пишалася: Болградщина провела в останню путь свого Захисника Артема Будяна Він так хотів, щоб мати ним пишалася: Болградщина провела в останню путь свого Захисника Артема Будяна Він так хотів, щоб мати ним пишалася: Болградщина провела в останню путь свого Захисника Артема Будяна Він так хотів, щоб мати ним пишалася: Болградщина провела в останню путь свого Захисника Артема Будяна Він так хотів, щоб мати ним пишалася: Болградщина провела в останню путь свого Захисника Артема Будяна Він так хотів, щоб мати ним пишалася: Болградщина провела в останню путь свого Захисника Артема Будяна Він так хотів, щоб мати ним пишалася: Болградщина провела в останню путь свого Захисника Артема Будяна Він так хотів, щоб мати ним пишалася: Болградщина провела в останню путь свого Захисника Артема Будяна Він так хотів, щоб мати ним пишалася: Болградщина провела в останню путь свого Захисника Артема Будяна Він так хотів, щоб мати ним пишалася: Болградщина провела в останню путь свого Захисника Артема Будяна Він так хотів, щоб мати ним пишалася: Болградщина провела в останню путь свого Захисника Артема Будяна Він так хотів, щоб мати ним пишалася: Болградщина провела в останню путь свого Захисника Артема Будяна Він так хотів, щоб мати ним пишалася: Болградщина провела в останню путь свого Захисника Артема Будяна Він так хотів, щоб мати ним пишалася: Болградщина провела в останню путь свого Захисника Артема Будяна Він так хотів, щоб мати ним пишалася: Болградщина провела в останню путь свого Захисника Артема Будяна Він так хотів, щоб мати ним пишалася: Болградщина провела в останню путь свого Захисника Артема Будяна Він так хотів, щоб мати ним пишалася: Болградщина провела в останню путь свого Захисника Артема Будяна

 

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x