Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Відразу три спортсмени Одеської області завершили участь в Олімпійських іграх

0 коментарів 20439 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В четвертий день Олімпійських ігор відразу три спортсмени Одеської області завершили участь у змаганнях. З яких причин це відбулося, розповіли у Відділенні Національного олімпійського комітету України в Одеській області, передає “Бессарабія INFORM”.


Збірна України з футболу, у складі якої заявлені два гравці із Одеської області Максим Брагару і Володимир Салюк, програла збірній Аргентини в заключному матчі групового турніру (0:2) і вибула із подальшої боротьби на Олімпійських іграх, посівши 3-е місце в групі (3 очки, різниця м’ячів – 3-5).

Одеська тенісистка Даяна Ястремська мала грати з Мартою Костюк матч 2-го кола парного турніру, але українська пара знялася. Враховуючи те, що напередодні вона вибула із турніру в одиночному розряді, Олімпійські ігри для неї завершилися.

Причиною зняття української пари стала участь Костюк у матчі одиночного турніру Олімпіади-2024 проти Марії Саккарі, який також відбувся цього вечора. Вона добилася перемоги в трьохсетовому матчі, який тривав три години, та пройшла до чвертьфіналу. Причину в коментарі для «Суспільне. Спорт» повідомив тренер збірної України Михайло Філіма.

ФУТБОЛ

Обидва голи збірна України, в стартовому складі якої вийшов Максим Брагару (Володимир Салюк пропускав матч через вилучення в попередньому матчі), пропустила обидва м’ячі в другому таймі – перший на самому початку (на 47-й), другий – вже в доданий час (90+1). Максим за 59 хвилин на полі не відзначився ударами по воротах, але зробив 3 фоли.

Півзахисник Максим Брагару у всіх трьох матчах вийшов в стартовому складі, провівши на полі 196 хвилин (73+64+59): на його 3 удари (0 в створ), 1 результативна передача (в матчі з Марокко), 5 разів він сфолив і ще 3 рази на ньому фолили суперники.

Відразу три спортсмени Одеської області завершили участь в Олімпійських іграх

Захисник Володимир Салюк провів на турнірі 80 хвилин, причому другий матч (з Іраком) він не дограв до кінця, отримавши червону картку на 64-й хвилині. В його активі 1 фол.

Відразу три спортсмени Одеської області завершили участь в Олімпійських іграх

За підсумками на Олімпійських іграх-2024 Даяна Ястремська покращила свої результати на цих змаганнях: в Токіо-2020 вона вибула з турніру в першому колі в обох розрядах, в Парижі-2024 – вийшла в друге коло, також в обох видах програми.

Відразу три спортсмени Одеської області завершили участь в Олімпійських іграх

Нагадаємо, що в 1-му колі одиночних змагань Даяна добилася вольової перемоги над бразилійкою Лаурою Пігоссі – 3:6, 7:5, 6:0, а в 2-му – поступилася колумбійці Камілі Осоріо – 6:7 (4:7), 4:6. В парному розряді Даяна з Мартою Костюк здобула в 1-му раунді перемогу над польською парою Магда Лінет/ Алісія Росольська – 6:4, 6:1.

 

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x