Дякуємо, що читаєте нас українською💪

В Одеському регіоні викрили ще одного поплічника ворога, який працював на фсб

0 коментарів 12339 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Жителю Одещини повідомлено про підозру у державній зраді. Він за завданням фсб рф збирав дані про військові частини в Одесі. Про це, посилаючись на обласну прокуратуру, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Слідство встановило, що чоловік добровільно погодився здійснювати розвідувально-підривну діяльність в інтересах спецслужб рф. Він власноруч написав та надіслав куратору заяву про вступ до лав фсб.

Зловмисник збирав інформацію про місця розташування пунктів дислокації окремих підрозділів військових частин ЗСУ та військових навчальних закладів в Одесі. Потім дану інформацію разом з фото, відео та координатами передавав ворожому куратору за допомогою одного з месенджерів.

За свою «роботу» він отримував грошову винагороду.

Під час виконання чергового завдання ворога інформатора вдалося затримати. Вилучені мобільні телефони із доказами його розвідувально-підривної діяльності на користь рф.

«Суд задовольнив клопотання сторони обвинувачення – підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування здійснює Управління СБУ в Одеській області», ─ йдеться у повідомленні прокуратури.

В Одеському регіоні викрили ще одного поплічника ворога, який працював на фсб

В Одеському регіоні викрили ще одного поплічника ворога, який працював на фсб

 

 

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x