Дякуємо, що читаєте нас українською💪

У двох громадах Болградщини завищили ціни публічних закупівель

0 коментарів 12285 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


18 липня у Болградській районній військовій адміністрації пройшла робоча нарада з питань раціонального витрачання бюджетних коштів в громадах району. Три завершених процедури публічних закупівель та дві поданих пропозиції на суму 1 мільйон 737 тисяч гривень проаналізували фахівці протягом тижня. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Болградську РВА.


Як зазначається, під час наради присутні розглянули проведення тендерів в Болградській, Кубейській, Теплицькій та Тарутинській громадах.

Предметом закупівлі стали закупівля газового котла, твердого палива, обладнання для військових, а також послуги екскаватора-навантажувача.

Особливу увагу було приділено договорам в Болградській та Теплицькій громадах, у вартості яких були ознаки завищення цін.

По завершенні голова Болградської РВА надав відповідні доручення керівникам структурних підрозділів Болградської РВА та головам громад щодо надання обґрунтувань по виявленим зауваженням та скасування тендерних закупівель, якщо вони проведені з порушеннями.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x