Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Стало відомо, скільки коштуватиме ремонт п’ятиповерхівки, яку ушкодив шахед в Ізмаїлі

0 коментарів 42741 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Ізмаїлі проведуть поточний ремонт багатоквартирного житлового будинку по вулиці Ізмаїльській, 8, який постраждав під час ворожої дронової атаки 24 липня. Ізмаїльська міська рада 26 липня уклала договір з місцевим приватним підприємством «Роднік» на відновлення п’ятиповерхівки загальною вартістю  1 мільйон 606 тисяч 968 гривень. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM», посилаючись на дані платформи електронних закупівель «Прозорро».


Як зазначається в обґрунтуванні підстави для здійснення закупівлі, в будинку було значне пошкодження вікон, дверей, балконів, фасаду та сходовий марш під’їзду з дірою у підлозі між поверхами, що унеможливлює потрапляння людей до свого житла. У зв’язку з тим, що мешканці будинку продовжують проживати у своїх квартирах, а виявлені пошкодження житла несуть загрозу здоров’ю та життю людей, можуть призвести до псування їх майна, задля збереження житлового фонду та його експлуатаційних характеристик, цілісності несучих конструкцій необхідно провести цей тендер.

Згідно дефектного акту, підрядник виконуватиме монтажні роботи стін, відновлюватиме пошкоджені вікна та підлогу сходового маршу, зробить внутрішнє оздоблення будинку, проведе електромонтажні роботи, встановить кондиціонування, відремонтує фасад п’ятиповерхівки. Ремонтні роботи приватне підприємство «Роднік» повинне завершити до 9 вересня.

Нагадаємо, що через дронову атаку росіян постраждало троє жінок, зокрема у 69-річної жінки були зафіксовані опіки приблизно 6% обличчя та рук. Ще в однієї 49-річної мешканки опіків обличчя та рук було зафіксовано більше  – приблизно 15%. А 63-річна жителька міста отримала 5% опік передпліччя. Усі вони одразу отримали необхідну медичну допомогу на місці події, двох з них довелось ушпиталити.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x