Питання з заторами на пропускному пункті траси “Одеса-Рені” й досі не вирішене

1 коментар 16605 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В минулому місяці очільник Ізмаїльського району Родіон Абашев надсилав запит до голови Державної прикордонної служби через ускладнення ситуації з перетином пропускного пункту. Там утворюються кілометрові затори, у яких змушені на літній спеці перебувати дорослі, діти та люди похилого віку. Така ситуація також є дуже небезпечною, адже скупчення транспорту є легкою мішенню для атак ворога. На жаль, відповіді поки що так і не надійшло, як зазначив у своєму нещодавньому зверненні сам Абашев, повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Як йдеться у зверненні, депутатський запит до Голови Державної прикордонної служби України генерал-лейтенанта Сергія Дейнека стосувався конкретно проблемних питань безперешкодного проїзду ділянкою автомобільної дороги Одеса-Рені на 48+600 та 60+300 км.

На жаль, рішення з даного питання ще не надано“, – зазначив Родіон Абашев.

Він нагадав, що при плануванні поїздок даною ділянкою треба бути готовими до довготривалого очікування – до 5 годин чи навіть більше. І, на жаль, пункти пропуску не облаштовані зручностями для настільки тривалого перебування.

Важливо також враховувати високу температуру повітря: літня спека може призвести до тяжких наслідків. Людям з вадами здоровʼя, жінкам та дітям необхідно особливо ретельно підготуватися до поїздок цим шляхом.

Питання з заторами на пропускному пункті траси "Одеса-Рені" й досі не вирішене

Питання з заторами на пропускному пункті траси "Одеса-Рені" й досі не вирішене

guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Віктор
Віктор
1 день назад

Як рішення заторів на ділянці в районі Паланка вважаю введення супроводу прикордонниками колони автотранспорту між пунктами пропуску.

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x