Дякуємо, що читаєте нас українською💪

“Приїхала свинота, яка не звикла за собою прибирати”: мешканці курортного селища на Білгород-Дністровщині обурені поведінкою відпочивальників

1 коментар 19899 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Мешканці села Курортне Білгород-Дністровського району обурені поведінкою відпочивальників. Українці, які приїздять на узбережжя Чорного моря, скидають сміття на купи, в той час, як прибирати непотріб нікому, адже офіційно пляжі не відкриті для туристів. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на публікацію Людмили Мазурик у місцевій Фейсбук-спільності.


Як зазначає місцева мешканка, комунальні служби у селі не працюють, санаторій також. Але цей факт, на жаль, нікого не турбує.

“Приїхала свинота, яка не звикла за собою прибирати, і це спостерігається вже близько місяця. Такі купи сміття вигрібає один пенсіонер щодня і у вихідний. Господарі, які не платять податки, а відкрили свої бази відпочинку, проводьте бесіди зі своїми клієнтами, щоб своє сміття пакували в кульки і несли до Вас у двір, бо вони вам оплачують послуги, а ті, що приїздять машинами, забирайте своє сміття додому”, – бідкається жінка.

Як наголошує пані Людмила, зухвалі дії відпочивальників перетворять чарівний куточок у смітник. І винними у цьому вже не зроблять закордонних гостей.

“Вже немає молдаван, на яких постійно нарікали, що це вони ведуть себе так непристойно. Тепер одні українці відпочивають, але одним словом – свинота. НЕ ображайтесь ті, кого це не стосується, бо багато людей вихованих, робіть зауваження тим, кого мама не навчила, як поводитися на природі, не навчила, що природу треба берегти”, – резюмувала мешканка села.

guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Виктория
Виктория
1 месяц назад

Там стоит мусорка, люди выносят с пляжа своей мусор не выдумывайте

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x