Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Один з лідерів морських перевезень MSC прибув до Одеси вперше з початку повномасштабного вторгнення

0 коментарів 14445 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Як свідчать дані Marine Traffic, контейнеровоз Levante F одного зі світових лідерів Mediterranean Shipping Co. (MSC) прибув в порт Одеси. Про це пише ЦТС з посиланням на Forbes.


Судно Levante F під прапором Панами прибуло до “Контейнерного терміналу Одеса” (КТО) компанії HHLA  восьмого липня о 13:33 за Києвом з грузинського порту Поті.

Це перший контейнеровоз від світового лідера – лінії MSC, що зайшов в український порт з початку повномасштабного нападу росії.

Він розрахований на 700 TEU.

До цього захід судна в порт Одеси декілька разів відкладався. MSC планував захід в порт Одеси на початку червня, спершу суднозахід перенесли на 19-те, потім на 21 червня, але зрештою рейс довелося скасувати.

АМЕУ стверджувало, що причиною для скасування стала одеська митниця, яка відмовлялась візувати доручення на відвантаження контейнерів з агропродукцією на кшталт шроту та соняшникової олії без пояснення причин. Державна митна служба закиди щодо корупції заперечила.

Наступною датою, в яку контейнеровоз мав зайти в порт Одеси, було 6 липня. Однак з невідомих причин суднозахід знову перенесли.

Фото ілюстративне

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x