Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Кількість пожеж на Одещині за добу сягнула майже сотні: згоріли величезні площі та постраждали люди

0 коментарів 17010 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У ДСНС розповіли, що за минулу добу в регіоні сталося 99 пожеж. З них 70 виїздів ─ на загоряння сухої рослинності. Загальна площа, що постраждала від вогню, понад 60 га. На жаль, є постраждалі серед людей. Про це, посилаючись на ГУ ДСНС України в Одеській області, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Найбільш резонансні пожежі, в яких постраждали люди, сталися в Одеському районі.

Вчора вдень у селі Світле Фонтанської громади відбулось загоряння дерев’яної господарчої споруди на площі 20м² та сухої трави біля неї на площі 200м². За декілька годин пожежу ліквідовано на загальній площі 220 м². Внаслідок пожежі постраждав громадянин 1969 року народження. Його у стані середньої тяжкості доставили до міської клінічної лікарні. Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

Вночі у Чорноморську у квартирі на п’ятому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку сталося загоряння домашнього майна. Пожежу оперативно ліквідовано на площі 12м². Під час пожежі постраждала громадянка 1948 року народження. Її вдалося врятувати та з діагнозом отруєння продуктами горіння доставити до медзакладу. Також з п’ятого поверху евакуйовано громадянина 2003 року народження. Причина пожежі та збиток встановлюються.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x