Житель Болградського району, який вбив військовослужбовця, може сісти за ґрати на 15 років

0 коментарів 13581 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Житель Болградського району, який побив до смерті військовослужбовця у місті Подільськ, може загриміти за ґрати на п’ятнадцять років. Обвинувальний акт відносно правопорушника слідчі скерували до суду. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на обласне управління поліції.


Нагадаємо, трагедія сталася у березні цього року. Тіло чоловіка у військовій формі зі слідами побиття виявили на проспекті Шевченка випадкові перехожі та повідомили про це на спецлінію «102».

Загиблим виявився діючий військовий з іншої області. Поліцейські встановили, що напередодні увечері він відпочивав в одному із закладів Подільська та пішов з нього разом з іншим відвідувачем.

Правоохоронці розшукали супутника загиблого. Той розповів, що познайомився з військовим у барі, де разом вони вживали алкогольні напої і спілкувалися. Коли чоловіки покинули заклад і йшли однією з вулиць міста, між ними раптово виник конфлікт, під час якого він ударом кулака в голову збив військового з ніг, а потім продовжив бити вже лежачого по голові ногами. А коли побачив, що потерпілий не подає ознак життя, пішов геть.

Згідно з висновками експертизи, тілесні ушкодження у вигляді переломів кісток черепа, розривів склепіння та основи черепа, крововиливів під оболонки головного мозку, які отримав потерпілий, належать до категорії тяжких тілесних ушкоджень за критерієм небезпеки для життя і перебувають у прямому причинному зв’язку з настанням смерті.

Фігуранту висунули обвинувачення у вбивстві, тобто в умисному протиправному заподіянні смерті іншій людині, за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України.

Згідно з чинним законодавством, цей злочин карається позбавленням волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x