Житель Білгород-Дністровського району до смерті забив односельця: який вирок винесли злочинцю

0 коментарів 14580 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


За доказами поліцейських обвинувальний вирок суду отримав житель Білгород-Дністровського району, який забив до смерті односельця. Про це, посилаючись на ГУНП в Одеській області, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Подія сталася в Старокозацькій громаді у травні минулого року. У ході слідства встановили, що 51-річний чоловік ввечері прийшов до будинку подружжя односельців. Спілкуючись з господинею, гість посварився з нею, тому жінка почала проганяти його.

Почувши галас, із будинку вийшов господар, і між ним та односельцем виникла сварка. Під час суперечки чоловік вдарив кулаком в обличчя гостя, після чого останній втратив свідомість. Це не зупинило розлюченого господаря і він продовжив бити потерпілого руками, ногами та дерев’яною палицею. Далі, побитого гостя привели до свідомості та відправили додому.

Наступного дня медикам довелось госпіталізували потерпілого до лікарні з численними травмами голови, грудної клітки та іншими тілесними ушкодженнями, де невдовзі він помер. Експертиза показала, що причиною смерті чоловіка став набряк головного мозку.

Правопорушника поліцейські затримали. Він пояснив, що побив односельця, бо той п’яним спровокував сварку з його дружиною.

«Під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Південного регіону ми висунули фігуранту обвинувачення в умисному тяжкому тілесному ушкодженні, що спричинило смерть потерпілого, і обвинувальний акт за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України скерували до суду. Дослідивши надані нами докази, суд ухвалив вирок, яким визнав підсудного винним та призначив йому покарання у вигляді семи років позбавлення волі», – прокоментував начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський.

Тепер 37-річний правопорушник за скоєне проведе за ґратами сім років.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x