За звірське вбивство пенсіонера ізмаїлець отримав шокуючий вирок

0 коментарів 29106 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В грудні минулого року в Ізмаїлі сталося звірське вбивство: пенсіонеру холоднокровно порізали ножем усі ділянки тіла – від шиї до нижніх кінцівок. Вже за шість місяців Ізмаїльський районний суд засудив ката до тюрми. Щоправда, враховуючи жорсткість та моторошність злочину, вирок дещо шокує. Деталі судової справи розповість “Бессарабія INFORM”. 


Зауважимо, обвинувачуваний не має громадянства, має неповну середню освіту, не працює, не одружений, без постійного місця проживання та реєстрації, судимість – відсутня.

Після затримання через кілька днів після вбивства він одразу визнав свою провину та став допомагати слідству. В суді він розкаявся та розповів, що у цей день до нього на дачу у селі Броска Ізмаїльського району, де він тимчасово проживав, прийшов його знайомий з пляшкою горілки, яку вони разом розпили, після чого відправились в місто Ізмаїл в гості до спільного знайомого, де мали забрати деякі речі. Дорогою вони купили ще одну пляшку горілки, яку розпивали вже разом з майбутньою жертвою.

Все йшло добре, поки власник квартири не вирішив пожартувати і не вдарив гостя рукояткою ножа по потилиці, коли той поклав голову на стіл. Це обурило чоловіка, і він спочатку вдарив опонента, що той аж впав на підлогу, а після схопив кухонний ніж та почав завдавати ним ударів по різних частинах тіла жертви. Експерти нарахували ЩОНАЙМЕНШЕ 59 колото-різаних ран в область тулуба, шиї, верхніх та нижніх кінцівок. Зокрема постраждали сонна артерія та внутрішні органи. Потерпілий стік кров’ю.

Після цього злочинець взяв знаряддя злочину та вийшов з квартири. Дорогою ніж викинув та відправився до себе на дачу. Через кілька днів, 27 грудня, його затримали.

Свій вчинок вбивця пояснив впливом алкоголю.

Судово-психіатрична експертиза жодних психічних відхилень в обвинувачуваного не знайшла.

Пом’якшило його провину щире каяття, активне сприяння розкриттю злочину, проте обтяжив – стан алкогольного сп’яніння.

Суд дійшов висновку, що обвинувачуваного слід позбавити волі, проте “йому слід призначити покарання у виді позбавлення волі в межах санкції ч. 1 ст. 115 КК, але ближче до нижньої межі”.

В результаті вбивці призначили 9 років позбавлення волі (зауважимо, 7 – мінімальне покарання за вбивство, 15 – максимальне). Також з нього буде стягнено на користь держави витрати на залучення експертів, що становить 24 916,88 грн.

Зазначимо, чоловік знаходиться під вартою з дня затримання.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x