Українське Дунайське Пароплавство уклало угоду з IFC

0 коментарів 16335 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора, 11 червня, у Берліні відбулась важлива для України подія – офіційно було укладено угоду між УДП та IFC щодо продовження співпраці. Документ підписаний Альфонсо Гарсіа Мора, віце-президентом IFC у Європі, Латинській Америці та Карибському басейні. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на пресслужбу УДП.


Співпраця між УДП та IFC стартувала рік тому на конференції з відновлення у Лондоні. Як зазначили в українській пресслужбі, «Домашнє завдання» УДП виконало на відмінно. Завдяки консультаційній підтримці партнерів компанія змогла підготувати пароплавство до взаємодії з міжнародними інвесторами.

Наші колеги дуже позитивно оцінюють роботу з реалізації корпоративної реформи компанії. Максимально схвальні відгуки щодо запуску модернізації першої пілотної партії суден. Ми показали, що старий флот реально перетворити на сучасний, енергоефективний та екологічний. УДП продовжує перебувати у фокусі уваги партнерів України. Ми маємо всі шанси успішно реалізувати програму модернізації флоту“, – підкреслили в Українському Дунайському Пароплавстві.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x