У Болградській лікарні вперше встановили комп’ютерний томограф

0 коментарів 10503 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Новий компʼютерний томограф «OPTIMA CT520» встановили у Болградській центральній районній лікарні. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на голову Одеської ОВА Олега Кіпера, який особисто відвідав медзаклад Болграда.


Нагадаємо, кошти на придбання цього дороговартісного обладнання були виділені з обласного бюджету.

За словами пана Кіпера, у жовтні минулого року адміністрація лікарні звернулась до Департаменту охорони здоров’я Одеської ОВА з проханням про допомогу в придбанні апарату комп’ютерної томографії.

Перед придбанням та встановленням медичного апарату в будівлі лікарні був проведений ремонт задля облаштування спеціального приміщення.

“Для забезпечення безперебійного живлення апарату комп’ютерної томографії також придбано та встановлено систему збереження електроенергії (ESS) з акумуляторними батареями та комплектом для монтажу, що дозволить забезпечити безпечну експлуатацію дороговартісного медичного обладнання. До слова, компʼютерний томограф у Болграді зʼявився вперше. Тепер жителі району мають можливість проходити якісне й оперативне обстеження”, – зазначив очільник ОВА.

У Болградській лікарні вперше встановили комп'ютерний томограф

У Болградській лікарні вперше встановили комп'ютерний томограф

 

У Болградській лікарні вперше встановили комп'ютерний томограф У Болградській лікарні вперше встановили комп'ютерний томограф

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x