Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Сьогодні в Одеській області буде спекотно, але місцями – дощ

1 коментар 16308 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Синоптики Гідрометцентру Чорного та Азовського морів спрогнозували на сьогодні, 3 червня, досить сонячну та спекотну погоду. Водночас вони повідомляють про мінливу хмарність та місцями короткочасний дощ і грозу, передає “Бессарабія INFORM”.


Вітер обіцяють південно-західний, вдень може змінюватись на південний, 7-12 м/с. Температура вночі 14-19°, вдень 25-30°, місцями до 33°. Температура морської води становитиме 20-21°.

Також синоптики зазначають, що на переважній більшості території Одещини погодні умови сприятимуть низькій, місцями підвищеній ймовірності виникнення та розповсюдження пожеж в екосистемах, при наявності джерел займання (відкритого вогню).

guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Наталія
Наталія
1 месяц назад

Ой, ця погода зовсім з глузду з’їхала! То спека, то дощ… Як тут зачіску нормальну зробити? Добре, що в мене є косметика для волосся KERASTASE https://onelovecosmetics.com.ua/kerastase з нею мої кучері в порядку і в спеку, і в дощ. Особливо подобається термозахисний крем – наношу перед укладкою, і волосся весь день як з обкладинки журналу. А ввечері мию голову шампунем цієї ж серії – і ніякої “мочалки” на голові. Дівчата, спробуйте – не пошкодуєте!

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x