Хотів зімітувати самогубство товариша, аби відвести підозру від себе: на Одещині викрили вбивцю

0 коментарів 11286 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Одесі викрили зловмисника, який планував приховати свій злочин, видавши вбивство товариша за самогубство. Чоловік повідомив, що 24-річний друг застрелився на його очах. Але, як встановили слідчі в ході досудового розслідування, «свідок» безпосередньо причетний до загибелі молодика. Фігуранту повідомлено про підозру. За скоєне йому загрожує позбавлення волі. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” , посилаючись на обласне управління поліції.


Інформація про подію, що сталася у багатоповерхівці одного з районів міста, надійшла на спецлінію «102» кілька днів тому. Виїхавши за вказаною адресою, поліцейські виявили тіло містянина з вогнепальним пораненням голови та зареєстрованим на його ім’я вогнепальним пістолетом у руці, спорядженим набоями, а поряд стріляну гільзу. За ствердженням гостя загиблого, який знаходився поряд із ним, він став свідком того, як його товариш покінчив з життям.

Тіло небіжчика, зброя та інші речові докази, виявлені за місцем мешкання загиблого, були направлені на експертизу.

Також для перевірки наданих показань свідка, з останнім проведено психофізіологічне дослідження поліграфологом-криміналістом з використанням поліграфа.

Аналіз результатів тестування показав, що надані чоловіком свідчення недостовірні, і він причетний до загибелі товариша.

Зібравши достатньо доказів, слідчі повідомили фігуранту про підозру за ч. 1 ст. 119 Кримінального кодексу України – у вбивстві, вчиненому через необережність. Цей злочин карається обмеженням волі на строк від трьох до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x