Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Чоловік ледь не вкоротив собі віку на залізничному вокзалі в Одесі: рух транспорту було зупинено

0 коментарів 16443 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Одесі поліцейські охорони врятували чоловіка від спроби самогубства. Чоловік мав намір звести рахунки з життям на залізничному вокзалі станції «Одеса – Головна». Про це повідомляє «Бессарабія INFORM», посилаючись на поліцію охорони Одещини.


Подія сталась 18 червня. Поліцейські охорони на території залізничного вокзалу побачили чоловіка, який переліз огорожу мосту, що проходить через залізничні шляхи.

З’ясувалося, що 40-річний чоловік перебував у скрутному матеріальному та моральному стані, через що хотів стрибнути під потяг. Рух транспорту було зупинено, як тільки чоловіка побачили на мосту. Всі чекали його порятунку.

«Правоохоронці оперативно відреагували, поспілкувались, заспокоїли та врятували. За 10 хвилин розмови поліцейські охорони використовували різні методики. Лише цигарками вдалось відвернути увагу та витягнути чоловіка з-за огорожі. Поліцейські викликали бригаду медиків. Зараз життю чоловіка нічого не загрожує, з ним працюють медики та психологи», ─ розповіли у поліції охорони.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x