Через ДТП в Одеському районі з травмами госпіталізували подружжя пенсіонерів

0 коментарів 13311 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Поліцейські розслідують обставини ДТП в Одеському районі за участю двох легковиків, яка сталася вчора, 23 червня, близько 10-ї години в селі Міжлиманське. Внаслідок аварії постраждали літні люди. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM», посилаючись на ГУНП в Одеській області.


Як попередньо встановлено, 44-річна водійка автомобіля Ford, виконуючи поворот ліворуч, не пропустила автомобіль ВАЗ під керуванням 62-річного водія. Він рухався тією ж дорогою у зустрічному напрямку. На жаль, уникнути зіткнення не вдалося.

Каретою швидкої допомоги з місця аварії до лікарні були госпіталізовані подружжя пенсіонерів з ВАЗу та 29-річна пасажирка кермувальниці Ford.

Водію ВАЗу діагностували закриту черепно-мозкову травму, тупу травму грудної клітки та живота, переломи ребер, закритий пневмоторакс, а його 61-річній дружині – політравму.

У пасажирки Ford – закрита черепно-мозкова травма та  рвана рана на обличчі. Ступінь тяжкості та повний перелік тілесних ушкоджень, отриманих в результаті ДТП, будуть встановлювати судово-медичні експерти.

Водійка Ford не постраждала. За результатом перевірки з’ясували, що вона була твереза. У водія ВАЗу також відібрані біологічні зразки для проведення перевірки на стан сп’яніння.

 «До Єдиного реєстру досудових розслідувань ми внесли відомості за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України, якою кваліфікується порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження. Транспортні засоби поміщені нами на арештмайданчик та призначено низку експертиз. Слідство триває. Встановлюються повні обставини дорожньо-транспортної пригоди», – прокоментував т.в.о. начальника відділення поліції № 2 Одеського районного управління поліції № 2 Олексій Карпов.

Через ДТП в Одеському районі з травмами госпіталізували подружжя пенсіонерів

Через ДТП в Одеському районі з травмами госпіталізували подружжя пенсіонерів

Через ДТП в Одеському районі з травмами госпіталізували подружжя пенсіонерів

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x