Білгород-Дністровський район не знімає жалобу: на фронті загинув Олександр Колесніченко

0 коментарів 56538 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Невимовна втрата вчергове спіткала Мологівську громаду – жителі дізнались, що у бою за незалежність рідної країни загинув мешканець села Випасне Колесніченко Олександр. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на пресслужбу Мологівської громади.


Олександр, як і багато інших, мріяв про вільну незалежну Україну, будував плани на майбутнє, але не судилося їм здійснитись, бо поклав своє молоде життя за незалежність та свободу нашої держави. Він гідно та хоробро захищав свою землю, однак отримав на полі бою поранення. Він боровся за життя в лікарні, він так хотів жити, але доля вирішила інакше – серце захисника перестало битись…

Він служив правдою та волею за нашу Україну, за спокій сердець та за майбутнє кожного українця. Російський агресор забрав люблячого сина, брата, друга, в громади – відважного захисника. Важко сприймати смерть наших захисників… Ще важче знайти слова втіхи і підтримки для рідних, близьких та знайомих. Це невимовний біль та непоправна втрата, яку не пробачимо окупанту і ніколи не забудемо. Низько схиляємо голови в пошані перед відважністю, стійкістю та патріотизмом нашого Героя й висловлюємо глибоке співчуття рідним Олександра від усіх мешканців громади. Вічна пам’ять! Герої не вмирають, вони продовжують захищати нас із небес! Ми пам’ятатимемо кожного, хто віддав найцінніше за наше мирне небо, спокій та майбутнє України!“, – зазначили у пресслужбі.

Білгород-Дністровський район не знімає жалобу: на фронті загинув Олександр Колесніченко
guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x