У селищі Ізмаїльського району відновив роботу літній кінотеатр, який довго не працював

0 коментарів 15984 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора, 20 травня, у селищі Суворове Ізмаїльського району відкрили літній кінотеатр, який довгий час не працював. Ця ініціатива належить голові Суворовської громади Олегу Босікевичу, який і повідомив про важливу подію в культурному житті ТГ, передає ««Бессарабія INFORM».


Кінотеатр відновили завдяки небайдужим мешканцям селища, працівникам селищної ради та комунальному підприємству «Відродження».

Першим фільмом, який переглянули суворовці, стала оскароносна стрічка «20 днів у Маріуполі» українського режисера Мстислава Чернова. Цей фільм вкотре показав глядачам усю жорстокість війни, стійкість людського духу, силу, мужність і незламність нашого народу.

У селищі Ізмаїльського району відновив роботу літній кінотеатр, який довго не працював

«Висловлюю щирі слова подяки усім, хто долучився до відновлення кінотеатру. Ваша праця, відданість та підтримка стали ключовими в реалізації цього задуму. Завдяки вам мешканці Суворове знову матимуть можливість насолоджуватися переглядом фільмів під відкритим небом, збиратися разом і проводити час у приємній компанії.

Бажаю усім нам нових вражень, гарних фільмів та мирних вечорів у нашому оновленому літньому кінотеатрі», – наголосив Олег Босікевич.

У селищі Ізмаїльського району відновив роботу літній кінотеатр, який довго не працював У селищі Ізмаїльського району відновив роботу літній кінотеатр, який довго не працював У селищі Ізмаїльського району відновив роботу літній кінотеатр, який довго не працював

Нагадаємо, що 19 травня в Суворовській громаді урочисто відкрили Алею Слави загиблих захисників-земляків.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x