Школяр з Саратської громади став віце-чемпіоном Одеської області з шахів

0 коментарів 10692 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


З 20 квітня по 4 травня в місті Одеса проходив чемпіонат Одеської області з класичних шахів серед юнаків до 8 років. На цьому чемпіонаті Саратську громаду представляв юний семирічний спортсмен Кірев Лука, вихованець шахового гуртка «Сарата-ШАХ» Саратського селищного будинку культури. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Саратську селищну раду.


Як розповіли у сільраді, незважаючи на те, що Лука на рік молодше, ніж більшість учасників чемпіонату, і тренер, і батьки щиро вірили у юного шахіста. І дійсність перевершила всі сподівання.

Загалом у турнірі брали участь 10 спортсменів. Гра йшла по коловій системі 9 турів. Кожен шахіст зіграв з кожним суперником.

Маючи 8 перемог у 9 партіях, Лука зайняв 2 місце, ще раз підтвердивши, що Саратські шахісти можуть на рівних грати з кращими шахістами Одеської області та міста Одеса. Щиро дякуємо тренеру Володимиру Мовчану та батькам за те, що всі свої зусилля спрямовують на всебічний розвиток дітей!  Юний вихованець шахового гуртка Кірев Лука – віце-чемпіон Одеської області з шахів!” – підкреслили у сільраді.

Школяр з Саратської громади став віце-чемпіоном Одеської області з шахів

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x