На трасі “Одеса-Рені” мопедист не пропустив автобус: винуватець потрапив у лікарню

0 коментарів 10584 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Автопригода сталася вчора, 6 травня, приблизно о пів на 11 годину на трасі Одеса-Рені поблизу села Красна Коса. 18-річний місцевий житель, виїжджаючи на мопеді з другорядної дороги, не пропустив мікроавтобус під керуванням 65-річного жителя Одеського району, який рухався головною дорогою і мав перевагу в русі. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на обласну поліцію. 


Внаслідок аварії водія двоколісника було госпіталізовано до реанімаційного відділення місцевої лікарні з травмами голови та травматичним шоком. Там у нього відібрали біологічні зразки для перевірки наявності алкоголю в організмі. Керманича мікроавтобуса вже перевірили на стан сп’яніння – він був тверезим.

На місці події працювали слідчо-оперативна група та група реагування патрульної поліції районного відділу поліції.

До Єдиного реєстру досудових розслідувань ми внесли відомості за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України, якою кваліфікується порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого або заподіяло тяжке тілесне ушкодження. В рамках провадження  призначено низку експертиз. Слідство триває. Встановлюються повні обставини дорожньо-транспортної пригоди“, – прокоментував начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський.

На трасі "Одеса-Рені" мопедист не пропустив автобус: винуватець потрапив у лікарню

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x