Економити, не відмовляючи собі в улюблених товарах — реально

0 коментарів 36963 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Українці витрачають на харчування у середньому 40% доходів, що складає найбільшу статтю їхніх витрат. Тож не дивно, що при виборі супермаркету більшість задумується над можливістю економити та заощаджувати. Основний інструмент для тих, хто хоче планувати свій бюджет, завжди вписуватися в рамки, при цьому мати змогу придбати все необхідне і бажане — долучитись до програми лояльності. 


Так, кожного місяця до VARUS PERFECT приєднується 30 000 нових клієнтів. А користувачів мобільного застосунку VARUS, які роблять покупки щомісячно з віртуальною картою — вже понад 170 000. 

Миттєвий кешбек за все 

Більше не треба обирати категорію, за яку ви хочете отримувати кешбек, адже з VARUS кешбек працює для всіх продуктів. За кожну покупку у VARUS ви отримуєте 1% від суми на свій рахунок. Завдяки цьому ви зможете накопичувати, витрачаючи кошти на улюблені товари. З 01.01.24 року бонусні гривні не нараховуються на тютюнові та алкогольні вироби.

У всіх користувачів програми лояльності є можливість отримати додаткові бонусні гривні за покупку певних товарів. Купуйте товари з відміткою додаткових бонусних гривень, яка вказана на підціннику товару. Щоб отримати бонусні гривні за покупки, достатньо просканувати на касі картку VARUS. 

Економити, не відмовляючи собі в улюблених товарах — реально

Витрачаючи понад 5 000 грн в місяць на покупки, ви отримуєте додаткове нарахування +1% бонусних гривень від суми покупок протягом наступного місяця. Тож ви можете накопичувати та витрачати бонусні гривні на покупки у VARUS: 1 бонусна гривня = 1 гривні. При купівлі акційних товарів, позначених спеціальними цінниками, отримуйте ще більше бонусних гривень. Крім того, бонуси подвоюються за покупки в День народження та за день до нього.

Всі покупки в одному застосунку

Програму лояльності VARUS можна зареєструвати будь-яким зручним способом — через мобільний застосунок, сайт varus.ua, гарячу лінію або чат-бот. Водночас найбільш зручним та всеосяжним інструментом є мобільний додаток. У ньому мережа сфокусувала всі можливості, якими можуть скористатися клієнти мережі. Вам не потрібно носити з собою пластикову карту, вона завжди є у вашому телефоні, прямо в додатку. Також саме там відображаються електронні чеки за ваші покупки, тож ви можете вести статистику витрат та слідкувати за актуальними цінами, акціями і планувати свій бюджет.

Економити, не відмовляючи собі в улюблених товарах — реально

Решту — на бонус, а бонуси = гривні

Як часто ви розбиваєте скарбнички або обмінюєте копійки на банкноти в банку? Скоріш за все, дріб’язок довго чекає свого часу, допоки ви про нього не згадаєте. Більше не треба сипати в гаманець дрібноту і цілий день дзвеніти монетами в сумці. Решту з оплати ваших покупок можна покласти на бонусний рахунок, з якого в майбутньому і розрахуватись за покупки.

Економити, не відмовляючи собі в улюблених товарах — реально

Щобільше, завдяки бонусному рахунку вам більше не треба переживати, що у найбільш відповідальний момент, на касі, у вас не вистачить коштів, адже можна розрахуватись як гривнею, так і бонусним рахунком. Бонусні гривні нараховуються після реєстрації картки будь-яким зручним способом: через мобільний застосунок VARUS або Telegram бот, особистий кабінет на сайті varus.ua або гарячу лінію. 

Економити, не відмовляючи собі в улюблених товарах — реально

Фінансова грамотність — це важлива навичка, яка дозволить розумно планувати бюджет, заощаджувати та не відмовляти собі у бажаннях.  Завдяки VARUS PERFECT можна слідкувати за власними витратами, отримувати бонуси й першими дізнаватися про вигідні пропозиції і, звісно, економити. 

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x