Внаслідок ракетного удару по Одесі загинув проректор Міжнародного гуманітарного університету

0 коментарів 16443 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Ракетний удар по Одесі забрав життя одного з керівників Міжнародного гуманітарного університету – Бориса Володимировича Васильєва. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Департамент освіти і науки Одеської ОВА.


У Департаменті нагадали, що у зв’язку із загибеллю п’яти людей внаслідок російської ракетної атаки по Одесі сьогодні, згідно з розпорядженням Одеської ОВА, в області оголошено день жалоби. На жаль, не обійшла біда стороною і сім’ю освітян.

“Горе і в освітянській сім’ї Одещини, адже серед тих, кого ненависний, кровожерливий ворог позбавив учора життя, і наш колега, проректор з питань навчально-інноваційного розвитку та економічної діяльності Міжнародного гуманітарного університету Борис Володимирович Васильєв. Співчуття рідним та близьким, колективу університету. Розділяємо з вами цю непоправну втрату”, – йдеться у повідомленні.

Внаслідок ракетного удару по Одесі загинув проректор Міжнародного гуманітарного університету

Як повідомляла “БІ”, вчора, 29 квітня, ввечері російські окупаційні війська завдали чергового балістичного удару по Одесі. Виникла пожежа, яка охопила площу 600 квадратних метрів.

За останніми даними голови Одеської обласної військової адміністрації Олега Кіпера, станом на сьогоднішній ранок кількість жертв вчорашньої російської ракетної атаки по Одесі збільшилася до п’яти осіб.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x