В Одесі суттєво зросла кількість загиблих та постраждалих внаслідок вчорашнього ворожого удару балістикою

0 коментарів 8289 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Як вже інформувала “Бессарабія INFORM”, вчора, 29 квітня, ввечері російські окупаційні війська завдали чергового балістичного удару по Одесі. Виникла пожежа, яка охопила площу 600 квадратних метрів. Ввечері її вдалось локалізувати.


За останніми даними голови Одеської обласної військової адміністрації Олега Кіпера, станом на сьогоднішній ранок кількість жертв вчорашньої російської ракетної атаки по Одесі збільшилася до п’яти осіб. В лікарні помер чоловік 1960 року народження.

У медичних закладах продовжують лікування 23 постраждалих. У важкому стані вісім людей, з них чотири – у дуже важкому, зокрема і чотирирічна дівчинка. Одеські лікарі намагаються робити все можливе.

Олег Кіпер назвав вчорашній вечір «страшним для Одеси».

«Росіяни вдарили балістичною ракетою, попередньо, з касетним боєприпасом по одній із найпопулярніших серед одеситів та гостей міста локації, де люди гуляли з дітьми, собаками, займалися спортом…

Такі боєприпаси використовуються для ураження живої сили та несуть загрозу в першу чергу для людей, а не для техніки та будівель», – констатував голова Одеської ОВА.

За словами Олега Кіпера, у звʼязку з загибеллю пʼяти людей сьогодні в Одеській області оголошено день жалоби.

В Одесі суттєво зросла кількість загиблих та постраждалих внаслідок вчорашнього ворожого удару балістикою В Одесі суттєво зросла кількість загиблих та постраждалих внаслідок вчорашнього ворожого удару балістикою В Одесі суттєво зросла кількість загиблих та постраждалих внаслідок вчорашнього ворожого удару балістикою В Одесі суттєво зросла кількість загиблих та постраждалих внаслідок вчорашнього ворожого удару балістикою В Одесі суттєво зросла кількість загиблих та постраждалих внаслідок вчорашнього ворожого удару балістикою

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x